Summer Eco fest



Be there! :)



Vrei sa intampini VARA cum se cuvine? DUMINICA, 3 IUNIE, te asteptam intre orele 15:00 si 19:00, in curtea MUZEULUI TARANULUI ROMAN, la SUMMER ECO FEST! INTRAREA LIBERA.

Inscriptioneaza cea mai originala idee eco pe tricouri, participa la workshopuri creative si daca ai acasa tuburi de neon si becuri vechi, vino cu ele si primesti, in schimbul lor, vouchere surpriza!

De la ora 16:00, te asteptam sa demonstrezi ca, in doar cateva minute, poti decora o BICICLETA in cel mai creativ mod, cu ziare, hartie si de ce nu, piulite?

Si ca sa incheiem totul intr-un ton optimist, vino la ora 18:00 sa urmaresti PARADA DE COSTUME ECO-FRIENDLY, realizata de liceeni!

Artizanii cu produse HANDMADE va asteapta duminica, INCEPAND CU ORA 12:00, in curtea Muzeului National al Taranului Roman!
De la ora 15:00 incep si restul activitatiilor!


Proiect finantat prin programul YouthBank Bucuresti, implementat local de Fundatia Comunitara Bucureşti. Programul YouthBank este coordonat la nivel national de Asociatia pentru Relatii Comunitare în parteneriat cu BCR – Banca Comerciala Romana.

Comments